NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. MAJA: Ovnu stižu nove NEVEROVATNE PRILIKE, Blizanci započinju TAJNU AFERU
Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja, Foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. MAJA: Ovnu stižu nove NEVEROVATNE PRILIKE, Blizanci započinju TAJNU AFERU

U nedelji od 20. do 27. maja, nebeski položaji donose značajne promene za četiri horoskopska znaka, dok se pun Mesec u Strelcu priprema da utiče na njihove sudbine

Objavljeno:

U ovom najtačnijem nedeljnom horoskopu otkrivamo šta očekuje Ovnove, Blizance, Device i Strelce tokom ovog perioda, dok se nebeski svod sprema da izazove duboke promene i transformacije.

Ovan

Pun Mesec u Strelcu podstiče Ovnove na duboko introspektivno putovanje. Ovo je vreme kada će se mnogi Ovnovi suočiti sa svojim unutrašnjim demonima i tražiti dublje razumevanje svojih emocija. Savet je da se oslobode starih emocionalnih tereta i otvore za nove prilike koje im se pružaju.

Venera u Biku donosi vam puno kalkulkacija u ljubavi, ali i priliku da doživite stabilan emotivan odnos. Sunce u trećem polju donosi puno dopisivanja, a vi ćete zbog uticaja Marsa biti inicijator susreta bilo koje vrste.

Bik

Bikovi će osetiti jaku potrebu za promenama u svom društvenom životu. Pun Mesec u Strelcu donosi im priliku da preispitaju svoje društvene krugove i usmere se ka ljudima i aktivnostima koje ih zaista ispunjavaju. Ovo je vreme za izgradnju novih veza i jačanje postojećih.

Venera u vašem znaku donosi vam nalet emocija, pa ste spremni za privrženost u ljubavim odnosima. Imaćete puno prilika za ljubav, tako da ćete moći da birate partnera. Puno ćete razmišljati o jednoj osobi koja vam je tajna simpatija.

Ovo je vreme za izgradnju novih veza i jačanje postojećih
Ovo je vreme za izgradnju novih veza i jačanje postojećihfoto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Blizanci

Za Blizance, pun Mesec u Strelcu donosi fokus na karijeru i javni život. Ovo je vreme kada će mnogi Blizanci postaviti nove ciljeve i ambicije za svoju profesionalnu budućnost. Važno je da budu otvoreni za nove prilike i da se hrabro upuste u nove poslovne poduhvate.

Venera u polju tajni donosi vam susrete sa misterioznim osobama. Takođe, pojedini Blizanci će imati tajnu ljubav ili vezu sa nekim ko nije slobodan. Niste emotivno otvoreni, iako delujete da jeste.

Rak

Rakovima će pun Mesec u Strelcu doneti naglašenu potrebu za avanturom i proširenjem svojih horizonta. Ovo je vreme kada će mnogi Rakovi osetiti želju da istraže nove destinacije i iskuse nove kulture. Savet je da se prepuste svojoj radoznalosti i hrabro krenu u nove avanture.

Od 23. juna Venera u Blizancima može da vam donese tajnu ljubav. To je tajna simpatija o kojoj ćete želeti da razgovarate samo sa pojedinim osobama od poverenja. Mogući su tajni ljubavni sastanci.

Lav

Za Lavove, pun Mesec u Strelcu donosi naglašenu potrebu za transformacijom i ličnim rastom. Ovo je vreme kada će mnogi Lavovi duboko razmišljati o svojim životnim ciljevima i pravcima. Važno je da budu otvoreni za promene i da se hrabro suoče sa svojim strahovima i ograničenjima.

Venera u Blizancima donosi vam nova poznanstva i to preko prijatelja. Možete lako i da započnete romansu sa nekim sa kim se godinama družite. Biće puni flerta, ali i poruka preko aplikacija za dopisivanje.

Devica

Venera u Blizancima donosi vam nova poznanstva i to preko prijatelja
Venera u Blizancima donosi vam nova poznanstva i to preko prijateljafoto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Device će tokom ovog perioda osetiti jaku potrebu za povezivanjem sa svojim emotivnim bićem. Pun Mesec u Strelcu podstiče ih da se otvore za intimne odnose i da se dublje povežu sa svojim partnerima. Ovo je vreme za izražavanje ljubavi i emocionalne podrške prema voljenima.

Kada 23. juna Venera uđe u Blizance pred vama će biti mogućnost da se zaljubite u osobu sa posla. To je neko ko je mladolik i komunikativan, ali će vam intelektualno prijati.

Vaga

Za Vage, pun Mesec u Strelcu donosi naglašenu potrebu za ravnotežom i harmonijom u svim sferama života. Ovo je vreme kada će mnoge Vage tražiti balans između svojih ličnih i profesionalnih obaveza. Savet je da budu fleksibilni i otvoreni za kompromis u svim situacijama.

Mars u Ovnu vam donosi partnersku krizu. Partner ima velika očekivanja od vas, a vama je potrebna promena. Najbolje bi bilo kada biste otputovali zajedno ili promenili mesto boravka.

Škorpija

Škorpije će tokom ovog perioda osetiti naglašenu potrebu za transformacijom i regeneracijom. Pun Mesec u Strelcu podstiče ih da se oslobode starih emocionalnih tereta i da se otvore za nove početke. Ovo je vreme za duboku introspekciju i oslobađanje od negativnih uticaja prošlosti.

Venera ulazi u Blizance, tako da vam donosi puno dopisivanja i flerta preko poruka. Sve će početi od obične šale, a na kraju će se ispostaviti da je nešto ozbiljno. Venera u osmom polju može da vam donese i poznanstvo sa razvedenom osobom.

Strelac

Za Strelčeve, pun Mesec u njihovom znaku donosi naglašenu potrebu za samopromenom i ličnim rastom. Ovo je vreme kada će mnogi Strelčevi postaviti nove ciljeve i ambicije za svoju budućnost. Važno je da budu hrabri i da sleduju svoje snove bez straha od neuspeha.

Sunce, Venera i Jupiter u Blizancima donosi vam najmanje dve prilike za ljubav. Imaćete zanimljiva poznanstva ali i mogućnost da započnete zajednički život. Ukoliko ste u dužoj vezi, možete lako da stanete na "ludi kamen". Prijaće vam Blizanci.

Jarac

Sunce, Venera i Jupiter u Blizancima donosi vam najmanje dve prilike za ljubav
Sunce, Venera i Jupiter u Blizancima donosi vam najmanje dve prilike za ljubavfoto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Jarčevi će tokom ovog perioda osetiti jaku potrebu za stabilnošću i sigurnošću u svom životu. Pun Mesec u Strelcu podstiče ih da se fokusiraju na svoje finansijske ciljeve i da planiraju svoju budućnost sa pažnjom i predanošću. Ovo je vreme za postavljanje čvrstih temelja za buduće uspehe.

Venera u Blizancima do 23. juna donosi vam flert preko posla. To je neko ko će početi da se dopisuje sa vama i prijaće vam razonoda. Iako će vam posao biti najvažniji, primetićete da ćete tamo imati osobu koja će vam prijati. Mogućnost poznanstva sa Blizancima.

Vodolija

Za Vodolije, pun Mesec u Strelcu donosi naglašenu potrebu za samoisceljenjem i unutrašnjim mirom. Ovo je vreme kada će mnoge Vodolije duboko razmišljati o svojim emotivnim potrebama i tražiti načine kako da se oslobode stresa i napetosti. Savet je da pronađu vreme za relaksaciju i meditaciju kako bi pronašli unutrašnji balans.

Naglašeno peto polje donosi vam odličan period za ljubav. Mnoge Vodolije će se zaljubiti kao nikada u životu, a dok će druge čekati prinovu. Odlična nedelja za proširenje porodice. Ukoliko ste slobodni, možete lako da sretnete ljubav svog života.

Ribe

Ribe će tokom ovog perioda osetiti naglašenu potrebu za introspekcijom i duhovnim rastom. Pun Mesec u Strelcu podstiče ih da se povežu sa svojim unutrašnjim svetom i da istraže svoje intuitivne sposobnosti. Ovo je vreme kada će mnoge Ribe tražiti smisao i svrhu u svom životu, te se okrenuti spiritualnoj praksi i meditaciji radi pronalaženja unutrašnjeg mira i harmonije. Savet je da budu otvoreni za univerzalne poruke koje im dolaze iz dubine njihove duše, jer će im one pružiti jasnoću i smernice za dalji put.

Venera izlazi iz Bika i ulazi u Blizance 23. maja tako da ćete biti veoma tajnoviti kada su u pitanju vaše namere u ljubavi. Imaćete tajne susrete sa osobom koja je drugačija od vas, ali mnogo komunikativnija, što će vam prijati.

BONUS VIDEO:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso / Naj žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.